Set 2 Durlet Tubing stoelen / fauteuils (€350)

Ontdek deze set van vintage Belgische Durlet buisvormige stoelen uit de jaren tachtig, nu beschikbaar in uitstekende staat! Met hun originele stoffering en zwenkwielen, bieden deze stoelen niet alleen comfort en stijl, maar ook ultieme mobiliteit. Perfect voor kleine appartementen dankzij hun compacte formaat. Ontdek deze unieke stukken en voeg een vleugje retro chic toe aan jouw interieur!

Stap binnen in de wereld van Durlet en ontdek de perfecte combinatie van tijdloze elegantie, vakmanschap en innovatie met onze Durlet Tube stoelen. Vervaardigd met behulp van onze baanbrekende Durlet tubing-technologie, bieden deze stoelen niet alleen ongeëvenaard comfort en duurzaamheid, maar ook een ongekende mobiliteit. Elk stuk is met zorg en precisie vervaardigd door onze ervaren vakmensen, die streven naar niets minder dan perfectie.

Maar Durlet Tube stoelen zijn meer dan alleen meubelstukken; ze zijn een belichaming van jouw persoonlijke stijl en verfijning. Met hun tijdloze ontwerp en innovatieve technologieën zijn ze een aanvulling op elk interieur, van klassiek tot modern.

Ontwerper: Durlet
Type: Eetkamerstoel / fauteuil
Merk/fabrikant: Durlet
Materiaal: Textiel
Conditie: Goed, stoffering van 1 stoel op rechterarmleuning gerepareerd, zie afbeeldingen
Periode: 80s/90s
Afmetingen: rug hoogte 81 cm / zithoogte 46cm / diepte 64 cm / breedte 64 cm
Prijs: €350,- setprijs